Rønnow: Dejligt at redde et straffe

18.02.2018 21:30

En hård kamp i Aalborg endte 1-1 mellem Brøndby IF og hjemmeholdet fra AaB. Det var som så ofte før en kamp med mange fysiske dueller, men det kom ikke bag på Frederik Rønnow.

- Det er typisk Superligaen. Mange holde spiller fysisk med mange hårde dueller, så det er klart, det bliver hårdt, lyder det fra Brøndby IF’s nummer, et, der var tilfreds dagens indsats på banen.

- Vi kommer egentlig rigtig godt ud, og det ser lovende ud, men så bliver det selvfølgelig sværere at gribe kampen offensivt an, da vi ryger en mand ned, men vi gør det rigtig godt og forsvarer vores mål godt.

Udvisningen af Hjörtur Hermannsson ændrede det taktiske grundlag for Brøndby IF, men selv med ti mand i to tredjedele af kampen lignede Brøndby IF et hold, der troede på sejren.

- Det slår en halv omstilling på os og spiller dybt på Pohl. Så satser Hjörtur lidt. Jeg tror, straffesparket er godt nok, men det er rart at redde den. Det er første gang, jeg redder et straffe i rigtig lang tid, så det var selvfølgelig dejligt.

- Vi gjorde det klart inde på banen, at vi måtte spille lidt mere direkte og vinde nogle andenbolde og tage den der fra. Jeg håbede, at vi kunne holde den hjem, men sådan skulle det ikke være. Det er en svær udebane, og vi spiller over en time med en mand i undertal og får uafgjort. Det kan vi godt være tilfredse med, siger landholdkeeperen.

Foto: Getty Images