Hermannsson: Kan få et godt resultat mod alle modstandere

16.02.2018 10:45

På søndag gælder det første tur til Jylland i 2018, når AaB byder velkommen på Portland Park Aalborg kl. 18:00. Brøndby IF er startet med to sejre i forårssæsonen, og med de tre point i sidste kamp mod Lyngby BK kunne Zornigers mandskab udbygge den ubesejrede stime til 14 kampe i Alka Superligaen.

Og selvom statistikker ikke vinder fodboldkampe, kan man ifølge Hjörtur Hermannsson godt udlede noget af de mange opgør uden nederlag. 

- Vi går efter de tre point, uanset hvem modstanderen er. Men når man har spillet 14 kampe uden nederlag, kan man jo udlede, at vi har mødt alle hold uden at tabe, og det beviser, at vi kan få et godt resultat mod alle modstandere i Alka Superligaen. 

Der er lige nu odds 1.20 at hente hos Betfair, hvis du tror, at Brøndby IF undgår nederlag i Aalborg.

- Vi har et godt hold, og vi er inde i en god stime, hvor vi har fået gode resultater mange kampe i træk. Men vores fokus er altid på at få et godt resultat i den næste kamp, og det er nok også sådan, at vi er nået op på det antal, fortæller Brøndby IF’s midterforsvarer, der forventer alt andet end en let kamp i Aalborg på søndag, hvor det blev til en blågul 1-0-sejr ved sidste møde. 

- Det bliver en svær kamp. Fra hvad jeg har hørt, er det en svær udebane – jeg var kun med kort tid sidste gang, inden jeg måtte udgå med en hovedskade, så jeg kan ikke sige så meget om det. Men vi hentede en sejr, og det var første gang i lang tid, så vi viste rigtig god moral og vilje. Det skal vi op at gøre igen på søndag.

- Vi er startet rigtig fint med to sejre, og selvom det som forsvarsspiller altid er frustrerende ikke at holde målet rent, var det en god præstation og sikker sejr mod Lyngby BK, og vi ser det også som ”et halvt clean sheet”, for vi holdt dem rigtig godt fra chancer. Og som det er i øjeblikket, har vi en rigtig god chance for at vinde kampe, når vi lukker af i forsvaret, fordi vores offensiv er så godt og målfarligt.

Der er kampstart kl. 18:00, og kampen sendes live på 3+, ligesom du kan følge den live på Twitter, hvor Brøndby Live opdaterer fra Aalborg.

Foto: Getty Images