14. FEBRUAR 2018 kl. 14:35
Udvidet udebaneafsnit i Herning

Selvom der er godt to uger til, at Brøndby IF og FC Midtjylland mødes i Herning, blinker de røde lamper allerede i det midtjyske udebaneafsnit. Der er dog godt nyt til de Brøndby-fans, der endnu ikke har sikret sig billet til opgøret, da værterne har tilbudt en udvidelse af udebanetribunen.

Alt, du skal gøre, er at benytte dette link til at købe billetter til Sportmaster tribunen, som er den samme tribune, udebaneafsnittet er placeret på. 

For at købe ekstra billetter, skal man oprette sig som bruger i FC Midtjyllands billetsystem og herefter finde ledige pladser i højre side af tribunen. Det er vigtigt, at du opretter dig som bruger på siden og herefter bruger det lukkede link igen.

Herunder kan du se stadionoversigten for MCH Arena.

Foto: Getty Images