11. FEBRUAR 2018 kl. 20:50
Zorniger: Jeg er meget imponeret over drengene

Brøndby IF fik en rigtig god start på forårets udgave af Alka Superligaen med en 3-1 sejr over de kongeblå fra Lyngby Boldklub.

Derfor havde cheftræner Alexander Zorniger heller ikke noget, han kunne sætte en finger på efter kampen.

- Det var en rigtig flot præstation af drengene over 60-70 minutter, hvor vi skabte masser af målchancer, samtidig med at vi havde fuldstændig kontrol over deres angreb. Jeg er meget imponeret over, hvordan drengene håndterede det hele - især efter med alt det fokus, der har været på Lyngbys situation de sidste 3-4 uger.

- Vi sagde til gutterne, at de skulle blive ved med at have det sjovt på banen. Det er hverken Bernabeu eller 25 grader, så det gælder om at finde den rigtig attitude frem, og det var det, spillerne gjorde i dag.

Udover at hele holdet leverede en flot præstation var han også glad for den gode start, Brøndby IF's angribere har fået på sæsonens anden halvdel.

- Det er blevet diskuteret i pressen, om vores angribere er stærke nok. Den ene skal forhåbentlig med til VM til sommer, den anden var topscorer i Superligaen i sidste sæson, derudover er der Jan, som, jeg er sikker på, nok skal hjælpe os i resten af sæsonen, og til sidst er der Kevin, som fik spilletid i dag. Så jeg synes, vi har et rigtig højt niveau i angrebet, men selvfølgelig er det altid en bonus, når angriberne scorer. 

Du kan se interviewet på Brøndby Indefra-appen eller her.

Foto: Getty Images