9. FEBRUAR 2018 kl. 12:54
A-landsholdet igen i kamp på Brøndby Stadion

Sommeren og VM i Rusland nærmer sig for det danske landshold. Inden Åge Hareide og truppen tager af sted til slutrunden, skal der vanen tro spilles træningskampe som forberedelse.

Den ene af de kampe spilles på Brøndby Stadion, hvor modstanderen er VM-deltagerne fra Panama. Det mellemamerikanske mandskab er i Rusland i gruppe med Belgien, England og Tunesien.

- I sommer spillede Herrelandsholdet landskamp mod de tyske verdensmestre på Brøndby Stadion, og det var et arrangement, der forløb rigtig godt for både Brøndby IF, DBU og de tyske gæster.

- Derfor er vi glade for, at DBU har valgt, at når Herrelandsholdet tager hul på forberedelserne til VM-slutrunden i Rusland ved at spille mod Panama, så bliver det på Brøndby Stadion, hvor vi også stiller vores træningsanlæg til rådighed op til kampen, siger direktør i Brøndby IF, Ole Palmå.

Og hele Brøndby IF er opsatte på, at Herrelandsholdet får de bedst mulige betingelser i forberedelserne til slutrunden i Rusland.

- Det er den næstsidste opgave på hjemmebane inden afrejsen til Rusland, så vi vil gøre alt for at give dem de optimale forhold på og uden for banen – og vi håber på, at rigtig mange af vores trofaste fans kommer og støtter VM-holdet, så de kan mærke, at Fodbold-Danmark står bag dem, understreger Ole Palmå.

Du kan købe billet til kampen her fra priser på bare 100 kroner, og slår du til inden den 16. februar, får du 50 procent i rabat på billetprisen.

Kampen spilles den 22. marts kl. 20:00. Er du ikke på plads på stadion, sendes opgøret live på Kanal 5.

Foto: Getty Images