Pukki inden søndag: Bliver godt at komme i gang med ligaen igen

08.02.2018 10:50

Brøndby IF tyvstartede med at skyde foråret i gang, da det i søndags blev til en Derby-sejr i DBU Pokalen. På søndag gælder det så Alka Superligaen, når Brøndby IF kommer på besøg på Lyngby Stadion i 20. runde.

Det seneste møde mellem de to klubber endte 5-3 til Brøndby IF på hjemmebane, og sidste gang de to hold tørnede sammen på Lyngby Stadion, gik der ligeledes tre point på ind på den blågule konto, da Teemu Pukki scorede begge mål i en 2-1-sejr.

Og netop Teemu Pukki glæder sig til at komme i gang med igen efter lang tid uden Superliga-fodbold.

- Det har været en lang pause siden sidste Superligakamp, og selvom vi startede foråret i søndags med en pokalkamp, bliver det godt at komme i gang med ligaen igen. Vi har haft en god opstart, der har givet os energi, og med en Derby-sejr i bagagen er hele holdet klar til at få sparket Superligaen i gang, fortæller den finske angriber, der mener, at det er svært at sammenligne sidste weekends kamp med opgøret mod Lyngby BK.

Og så alligevel ikke. 

- Hvis du taber en pokalkamp, er du ude, mens du i ligaen får andre chancer. Men vi er i en position, hvor vi har brug for tre point hver gang, og det er også det, vi går efter. Så forhåbentlig kan vi starte med forårets første på søndag. 

Teemu Pukki har besøgt Lyngby Stadion to gange i sin tid som Brøndby-spiller, og her er det blevet til et nederlag og en sejr. Og Brøndby IF’s nummer 9 er bevidst om, hvilket hold der venter på søndag.

- Det har aldrig været nemt at spille der. Vi er et bedre hold, hvilket tabellen også viser, og hvis vi spiller vores eget spil, vinder vi kampen. Men vi må endelig ikke undervurdere dem, for det er et godt hold, og vi har som sagt tidligere haft det svært på deres hjemmebane. 

Kampen spilles kl. 18:00 på søndag, og du kan købe billet her. Har du ikke mulighed for at tage på stadion, viser 3+ kampen, og på Twitter sørger Brøndby Live for at opdatere dig gennem hele opgøret.

Foto: Getty Images