7. FEBRUAR 2018 kl. 14:50
Johan Larsson på landsholdsvæggen

På kun tre år har Johan Larsson formået at kæmpe sig vej ind til Brøndby-fansenes hjerter. Og i januar blev hans høje niveau også belønnet ovre på den anden side af Øresund. Han fik nemlig sine første landsholdsminutter i 1-0-sejren over Danmark siden sin debut på det svenske landshold i 2014. Og da det er første gang, efter han ankom til Vestegnen i 2015, betyder det, at hans navn nu fremover kan findes på landsholdsvæggen på Brøndby Stadion. 

- Det er selvfølgelig et stolt øjeblik for mig at være deroppe sammen med så mange store spillere og legender for klubben. Det kan virke lidt kliché at sige, at "det ikke ville være muligt uden alle de andre", men i det her tilfælde passer det virkelig. Jeg synes, det er fantastisk at være en del af Brøndby IF i øjeblikket. Der er sket helt ekstremt meget på de tre år, jeg har spillet i klubben, så jeg er meget taknemmlig for spillere, trænere og alle andre, der arbejder omkring Brøndby IF, lød det fra den glade anfører, der nu kan se sit navn stå blandt spillere som Michael Laudrup, Daniel Agger, Kim Vilfort og Johan Elmander. 

Du kan se hele ceremonien på Brøndby Indefra-appen eller på indefra.brondby.com.