Zorniger: Elsker at spille disse store kampe

02.02.2018 16:00

På søndag spilles sæsonens tredje Derby, når de blågule besøger Telia Parken i landspokalturneringens 4. runde.

Brøndby IF har allerede mødt FC København to gange tidligere i denne sæson i Alka Superligaen, og begge gange har man trukket sig sejrrigt ud af kampene. Cheftræner Alexander Zorniger forventer dog, at det bliver endnu et tæt og intenst opgør mod de forsvarende pokalvindere.

- Fordi kampen spilles så tidligt i forårssæsonen, forventer jeg en kamp, hvor holdene vil skiftes til at dominere kampen. For FC København er kampen en mulighed at komme tilbage i sæsonen. De har så meget kvalitet i deres trup, at de kan kontrollere de fleste kampe, de spiller - også mod os.

- Når de lykkedes med at diktere en kamp, så kan de gøre det rigtig svært for os. Men med to Derby-sejre i denne sæson, har vi bevist, at vi også kan gøre det rigtig svært for dem, når vi spiller vores eget spil. Alt i alt forventer jeg en meget tæt kamp. 

At Derbyet falder så tidligt i forårssæsonen, gør at begge hold først for alvor ved, hvor hinanden står, når kampen er i gang.

- Pokalderbyet mod FC København på søndag er den størst mulige kamp for os at starte foråret med. Vi elsker at spille disse store kampe, så vi glæder os til at komme i kamp. FC København har spillet nogle gode træningskampe og senest slået Shakhtar Donetsk.

- Vi er også tilfredse med vores træningskampe, så det virker til, at både FC København og vi er, hvor vi gerne vil være, men det får vi først at se på søndag. Når man kommer direkte fra ’pre-season’ til et brag af en pokalkamp som den på søndag, så gælder det for begge hold, at man ikke helt ved, hvor man står. Jeg vil dog godt love, at det bliver en stor kamp. 

Pokalderbyet spilles på søndag kl.12:30 i Telia Parken og vises på 3+, hvor der er optakt fra kl.11:30.