Röcker: Vi er godt forberedte til søndag

02.02.2018 15:23

Det har været en lang vinterpause, men nu er der lys for enden af tunellen. 

På søndag er forårssæsonen i gang, selv om vi stadig kun lige er kommet ind i februar, og første opgave lyder på et Derby i Telia Parken i DBU Pokalen.

Brøndby-truppen har været igennem et hårdt opstartsprogram, og Benedikt Röcker er sammen med resten af truppen klar til at trække kamptrøjen på igen.

 - Endelig er vi færdige med opstarten. Vi har haft en god og intens pre-season og en god træningslejr i Dubai, så vi er godt forberedte til på søndag. 

- Jeg ser virkelig frem til kampen. Det er altid spændende med den første kamp efter pausen, og når det endda er et Derby, så er man ekstra motiveret. Det er hele holdet – vi har set frem til kampen i mange uger nu, lyder det fra den tyske midterforsvarer, der forudser en hård kamp i Telia Parken.

- Man knokler i opstarten, og det er en hård omgang, så man ser altid frem til den første kamp – det er den, man arbejder hen mod. Det gælder selvfølgelig også formen til de andre kampe, men det er altid lidt ekstra spændende med den første kamp og igen, så er det et Derby.

- Det bliver en hård kamp, men vi har vores fans i ryggen, så jeg ser rigtig meget frem til søndag.

Og der er masser af tro på tingene i Brøndby-truppen, fortæller Röcker.

- Vi tror på, at vi kan vinde – ikke kun fordi vi har slået dem de sidste to gange, men også fordi vi har haft et godt efterår og en god opstart. Vi har masser af selvtillid, og det skal vi vise på søndag. Hvis vi ikke gør det og spiller vores eget spil, så bliver det en svær kamp.

- Der en alt eller intet-kamp, så ikke mere snak. Nu er vi klar og det skal vi vise søndag!

Du kan se kampen live på 3+. Der er kickoff kl. 12:30.