18. JANUAR 2018 kl. 15:50
Mikael Uhre i sommerskifte til Brøndby IF

Fredag d. 15. juni 2018 trækker Mikael Uhre for første gang i Brøndby-trøjen, da han til sommer skifter til de blågule.

Den 23-årige angriber, der p.t. spiller i SønderjyskE, har i dag bestået det obligatoriske lægetjek og underskrevet en 4½- årig kontrakt med Brøndby IF, hvilket sportsdirektør Troels Bech er yderst tilfreds med.

- Vi har fulgt Mikael Uhre gennem en længere periode, og den udvikling, han har vist, gør, at vi har været meget opsatte på at få ham til klubben, da vi tror på, at han kan gøre en forskel i Brøndby IF. Mikael har en masse energi og power, og så er han en af de absolut hurtigste i Alka Superligaen, og det passer alt sammen vældig godt til vores spillestil.

- Samtidig er Mikael i denne sæson blevet mere hårdfør og er begyndt at bruge sine 188 centimeter rigtig godt i dueller og nærkampe, og det har løftet hans niveau betragteligt. Vi glæder os derfor over, at Mikael Uhre selv har ønsket, at næste skridt i sin karriere skal være i Brøndby IF.

Selv siger Mikael Uhre om skiftet til sommer.

- Jeg har selv stået over for Brøndby IF og Alexander Zorniger et par gange, og jeg har virkelig været imponeret over, hvordan holdet arbejder sammen som en enhed, og hvordan man presser sine modstandere. Jeg ser frem til at blive en del af den sammentømrede enhed, som Brøndby IF virker til at være, men jeg er samtidig klar over, at jeg skal gøre mig fortjent til minutter på banen. Jeg er ydmyg, men tror på mig selv og arbejder hårdt for tingene. Jeg skifter til Brøndby IF, fordi jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel. 

Se mere om Mikael Uhres sommerskifte på Brøndby Indefra her.