17. JANUAR 2018 kl. 09:49
Zorniger: Hver træningskamp tæller

Årets anden træningskamp for de blågule spilles i eftermiddag kl.14:00 på bane 1 i Brøndby, hvor Fremad Amager gæster Vestegnen. I lørdags var FC Roskilde på besøg, og her vandt Brøndby IF med 4-1 på mål af blandt andet Kevin Mensah og Teemu Puuki. 

Cheftræner Alexander Zorniger ser frem til dagens træningskamp, hvor han forventer at flere af spillerne viser sig selv frem for trænerteamet.

- Vi har tre træningskampe tilbage før pokalkampen mod FC København den 4. februar, og dem skal spillerne bruge til at vise sig selv frem – det gælder også i dag. Jo tættere vi kommer på den 4. februar, jo tættere på en startopstilling vil vi i trænerteamet komme, så hver træningskamp tæller for spillerne. 

Spillerne har nu været tilbage i halvanden uge, og der er blevet trænet hårdt med mange dobbeltpas, og cheftræneren er derfor bevidst om at finde den rette belastning for spillerne.

- Efter halvandens uges hård træning, så er der flere af spillerne, der er naturligt trætte, og vi vil ikke presse dem unødvendigt, men finde den rigtige balance. De første to ugers grundtræning er snart overstået, hvorefter vi tager på træningslejr. Der skal vi arbejde i dybden med taktiske elementer. 

- Mod Fremad Amager skal vi derfor ikke ud og lave noget ekstraordinært. Vi skal arbejde videre med blandt andet vores midtbanepres og vores høje pres. Det lykkedes vi ikke med i første halvleg mod FC Roskilde, hvor vi gav for mange chancer væk. Vi har stadig et stykke vej til det niveau, vi havde i efteråret, men det er det, vi skal bruge de næste par uger til.

Træningskampen mod Fremad Amager spilles kl.14:00 og streames live på tv3sport.dk.

Foto: Getty Images