Billetter til pokalderby sættes til salg på søndag

15.01.2018 14:25

Søndag den 4. februar kl. 12:30 fløjtes forårssæsonen i gang, når Brøndby-truppen står overfor FC København i DBU Pokalen. 

Til dette pokalbrag i Telia Parken har Brøndby IF modtaget de aftalte 2.500 billetter til udebaneafsnittet. Hvis du er sæsonkortholder, har du forkøbsret til disse billetter, der på søndag den 21. januar kan købes i tidsrummet 10:00-12:30 i billethuset ved Brøndby Stadion. Det er altså ikke muligt at købe billetter online, hvilket sker i overensstemmelse med Divisionsforeningens regler for billetsalg.

Man kan købe én billet pr. sæsonkort, men du kan godt medbringe flere kort. Eventuelt overskydende billetter vil fra mandag den 22. januar komme i frit salg i Brøndby Shoppen, indtil alle billetter er solgt. Det vil blive meldt ud her på siden, når det blågule udebaneafsnit er udsolgt.

Vær opmærksom på, at alle billetter til udebaneafsnittet skal påføres navn på billetindehaveren. Alle Brøndby-fans vil blive bedt om at vise fotoidentifikation, når de ankommer til Telia Parken, og navnet på billetten skal stemme overens med det medbragte billed-id.

En billet til udebaneafsnittet koster 185 kroner, og du behøver ikke at medbringe billed-id til søndagens billetsalg. Medbring til gengæld gerne de navne, der skal skrives på billetten, på skrift. På den vis går ekspeditionen hurtigere.

Foto: Getty Images