8. JANUAR 2018 kl. 13:20
To Masterclass-talenter rykkes op i Superliga-truppen

I sidste sæson fik Masterclass-talentet Christian Enemark debut for Brøndby IF’s bedste mandskab, da Alexander Zorniger havde ham med i startopstillingen på udebane mod SønderjyskE den 21. maj i næstsidste kamp af sæsonen.

Efterfølgende har U19-talentet trænet flere gange med Superliga-truppen samt deltaget i træningslejre og træningskampe, og nu rykkes han permanent op i Superliga-truppen.

Det samme gør målmandstalentet Casper Hauervig, der ligeledes kommer fra U19-truppen i Brøndby Masterclass og som allerede har trænet med Superliga-truppen flere gange.

- Både Christian og Casper er spillere, vi tror, går en rigtig god fremtid i møde. De er ærgerrige, hårdtarbejdende og har vist, at de vil være med på højeste niveau.

- Sammen med trænerne i Brøndby Masterclass har de taget et stort ansvar for egen udvikling, og vi glæder os altid lidt ekstra, når tilføjelser til Superliga-truppen kommer fra egne rækker. Det er et cadeau til det gode arbejde, der hver dag bliver gjort Brøndby Masterclass, at vi nu har tre U19-spillere i Superliga-truppen, fortæller sportsdirektør Troels Bech og tilføjer:

- Med Casper Hauervigs oprykning til klubbens bedste hold understreges Brøndby IF’s evne til at udvikle dygtige målmænd endnu engang. Når målmændene i Masterclass er gode nok, vil vi gerne rykke dem op på højeste niveau – det betyder, at vi fortsætter med at have fire målmænd i truppen med både Viktor Anker og Casper Hauervig til at supplere Frederik Rønnow og Benjamin Bellot.

- Vi har haft gode erfaringer med at leje vores unge målmænd ud, da det giver dem mulighed for vigtig kamperfaring, og det er absolut en mulighed, der foreligger, men lige nu skal spillerne have lov til at møde ind efter juleferien, og så ser vi hvilke muligheder der opstår, og hvad der giver bedst mening i forhold til den enkelte spillers udvikling.

Foto: Getty Images