5. JANUAR 2018 kl. 12:45
Bliv klar til foråret med halvårssæsonkort

Den kolde, mørke vintertid er over os, og det betyder samtidig, at Alka Superligaen er gået i vinterhi. Men du kan allerede nu tage forskud på foråret med et halvårssæsonkort til Brøndby Stadion. Med priser fra bare 495 kroner (345,- for ungdom (10-15 år)) kan du sikre dig en plads til samtlige af forårets hjemmekampe og dermed blive en del af fællesskabet på Danmarks mest stemningsfyldte stadion.

Der er også andre fordele at hente ved at være indehaver af et halvårssæsonkort til Brøndby Stadion. Sæsonkortet giver blandt andet adgang til alle Rødovre Mighty Bulls’ hjemmekampe i januar og februar, ligesom det også giver forkøbsret til udekampe mod FC København. Netop FC København på udebane er forårssæsonens første kamp, når Brøndby-holdet gæster Parken den 4. februar i DBU Pokalen. Til denne kamp og mange andre kampe kan man altså drage fordel af at være sæsonkortindehaver.  

Du kan købe sæsonkort til foråret her. 

Foto: Getty Images