28. DECEMBER 2017 kl. 14:00
Brøndby IF forlænger med Gregers Arndal-Lauritzen

I sommer blev den unge venstreback, Gregers Arndal-Lauritzen, rykket op i de blågules Superliga-trup, og nu forlænger klubben kontrakten med venstrebacken frem til sommeren 2019.

Gregers kom til Brøndby som U14-spiller og fik sin seniordebut tidligere på efteråret i pokalturneringen mod Ledøje Smørum Fodbold på Brøndby Stadion, som endte med en 5-1-sejr til Brøndby IF.

Sportsdirektør Troels Bech fortæller hvorfor Brøndby IF ønskede at forlænge.

- Gregers er en meget talentfuld, ung venstreback, der i sommer tog springet op i seniortruppen. Her har vi kunnet se ham an i den daglige træning, men vi vil gerne teste ham af på kampniveau. Så samtidig med at vi nu forlænger aftalen med Gregers frem til sommeren 2019, sender vi ham til HB Køge på en seks måneders lejeaftale, så han kan udvikle sig og få erfaring og kilometer i benene.

Selv siger Gregers Arndal-Lauritzen om den nye kontrakt og lejemålet med HB Køge.

- Jeg er selvfølgelig meget stolt og glad for at forlænge min kontrakt med Brøndby IF. Det er, hvad jeg har knoklet for meget længe. Samtidig er jeg glad for at få muligheden for at spille regelmæssig seniorfodbold i HB Køge og udvikle mig, så jeg kan komme mere moden tilbage og være klar til at spille for Brøndby.