27. DECEMBER 2017 kl. 16:00
Jacob Pryts skifter til Næstved Boldklub

En af Brøndby IF’s styrker gennem mange år har været udviklingen er dygtige målmænd. Et eksempel i en lang række er Jacob Pryts, der er kommet op gennem Brøndby Masterclass og bl.a. har etableret sig på U19-landsholdet og været med i Alka Superligatruppen flere gange under Alexander Zorniger.

- Jacob er en talentfuld målmand, som vi har været meget glade for at have i Brøndby IF. Han har altid leveret upåklageligt på banen og til træning. Nu er han blevet sulten efter mere spilletid for at udvikle sig yderligere og for at få muligheden for at blive fast mand i en startellever i en seniortrup. Derfor har vi accepteret et ønske fra Jacob om at måtte skifte til Næstved Boldklub, forklarer sportsdirektør Troels Bech.

Om skiftet siger Jacob Pryts selv:

- Jeg var i foråret udlejet til Næstved Boldklub, så jeg kender klubben, og de kender mig. Det er en klub, hvor jeg får alle muligheder for at tage næste skridt i min udvikling og hjælpe dem med at rykke op i Nordic Bet-ligaen.

- Brøndby IF er min klub, og jeg kommer til at savne alle i og omkring klubben, men jeg er også nødt til at se på min egen udvikling, og skal jeg tage det næste skridt i den, kræver det fast spilletid og ikke kun træning - selv om den har været på rigtig højt niveau herude.

Jacob Pryts skifter til Næstved Boldklub pr. 1. januar.