11. DECEMBER 2017 kl. 12:10
Mads Juel om Brøndby-farvel: Det er vildt hårdt

Når 2017 skiftes ud med 2018, bliver det samtidig et farvel til Brøndby IF for Mads Juel Andersen. Den 19-årige forsvarsspiller skal fra årsskiftet som bekendt tørne ud for AC Horsens, og det bliver en omvæltning for Juel Andersen, der har været hos de blågule, siden han var ni år.

- Det bliver vildt hårdt og følelsesladet at sige farvel. Jeg prøver at lade være med at tænke på det, men bare nyde min sidste dag her i klubben.

- Jeg kan tage alt med herfra. Der er her, jeg har fået min fodboldopdragelse, og det er her, jeg har lært alt om fodbold. Det er her, jeg er vokset op, fortæller forsvarsspilleren, der er stolt over at slutte sin tid i klubben ved at få sit ansigt op på Wall of Talents:

- Det er en rigtig dejlig måde at sige farvel til klubben på, og jeg er stolt over at havne på væggen efter den lange tur op gennem ungdomsårgangene.

Mads Juel Andersen fik sin debut i Brøndby-trøjen tilbage i september mod Ledøje-Smørum Fodbold i DBU Pokalen.