Zorniger: Kan garantere det ikke bliver kedeligt

09.12.2017 09:20

I morgen spiller Brøndby IF sidste kamp i efteråret, og modstanderen er AGF.

Tidligere på sæsonen mødte de to hold hinanden på Ceres Park i Aarhus, og her måtte de blågule rejser hjem til Vestegnen med et nederlag i bagagen. Siden dette nederlag har Brøndby-drengene dog ikke tabt en eneste kamp, mens AGF har haft svingende resultater og har skiftet træner.

Der er derfor lagt op til noget af en revanche, når de to mandskaber mødes i morgen. Med en stime på ni sejre i træk før morgendagens opgør, lægger Alexander Zorniger ikke skjul på, at man går efter den tiende sejr i træk.

- Vi har en stærk statistik på hjemmebane i denne sæson. Vi har vundet otte og spillet en enkelt uafgjort i Alka Superligaen, så vi går på banen i morgen for at få den niende sejr på hjemmebane og dermed den tiende sejr i træk.

- Spillerne er klar, og de vil gå ind til kampen med en stor vilje og lyst til at vinde. Jeg kan love, at ingen vil holde igen, for hvis vi vinder over AGF, overvintrer vi på førstepladsen, og det vil være en stor julegave at give vores fans. 

Zorniger forventer et AGF-hold, der vil komme meget aggressivt ud til kampen, men det er man forberedt på.

- AGF har skiftet træner, siden vi mødte dem sidst. David Nielsen er en dygtig træner med mange kvaliteter, hvilket han har bevist i sin trænerkarriere, men det tager ofte et stykke tid, før den nye træner sætter sit præg på sit nye hold. Både han og AGF ville ganske givet have, at deres placering i tabellen før kampen i morgen var bedre, men nu de har noget at bevise overfor omverdenen, og de vil derfor være meget motiverede for at gå ud og levere et godt resultat i morgen. AGF-spillerne vil gå ind og prøve at dominere os fysisk og kyse os, og vi er forberedt på, at de vil gå til stregen i duellerne.

Cheftræner Zorniger forventer, at der bliver en næsten elektrisk stemning på Brøndby Stadion i morgen aften og håber derfor, at mange trodser det vinterlige vejr og kommer på stadion til årets sidste kamp på Brøndby stadion.

- Opgørene mellem Brøndby IF og AGF er noget specielt i dansk fodbold, og der er altid en særlig gnist til vores kampe mod dem. Det oplevede vi senest i Aarhus, hvor hele deres hold og stadion eksploderede i jubel, da kampen blev fløjtet af.

- Vi har et godt momentum p.t., og der kommer flere og flere på stadion, og jo flere vi kan få på stadion i morgen til at støtte drengene i årets sidste kamp på Brøndby Stadion, jo bedre. Jeg kan garantere, at det ikke blive kedeligt.

Du kan købe billet til kampen mod AGF her.

Foto: Getty Images