Tibbling: Endelig skal vi møde dem igen

08.12.2017 13:55

- Det er meget vigtigt at slutte godt af. Det er altid fedt at gå på ferie med en sejr, så vi håber virkelig, at vi kan få den sejr, lyder det fra Simon Tibbling, der glæder sig til kampen mod AGF på søndag på Brøndby Stadion.

Den svenske midtbanespiller har set frem til opgøret, da netop AGF var det seneste hold til at besejre blågule.

- Vi er selvfølgelig opsatte på at få en revanche mod AGF og vise, at vi også kan vinde over dem. Det var tungt med et nederlag mod dem, men siden er det gået godt, og nu skal vi endelig møde dem igen og have den sejr.

Med ni sejre i træk er Brøndby IF inde i en god stime, men hverken Zorniger, truppen eller Tibbling tager noget for givet. 

- Det kunne være rigtig fedt at få den tiende sejr på stribe, men det er ikke vores fokus som sådan. Vores fokus er altid at vinde den næste kamp. Det er specielt med ni i træk, og det er ikke tit, det sker i fodbold. 

- Med en sejr mod AGF kan vi gøre det til ti i træk, og det vil være en stor præstation, men det er sejren i den ene kamp – den næste, der er det vigtigste, understreger Tibbling.

Opgøret mod AGF er den sidste kamp inden vinterpausen og en velfortjent ferie til spillerne, og Brøndby-spillerne håber på, at så mange som muligt kommer på Brøndby Stadion og er med til at skabe en god stemning inden spillerne går på ferie.

- Det er kæmpestort at spille for Brøndby IF med alle de fans, der båder støtter os hjemme og ude. De er meget passionerede, og de betyder rigtig meget for os, at så mange som muligt kommer på stadion – også på søndag mod AGF. Vi vil også gerne give dem noget at varme sig på over jul og nytår.

Du kan købe billet til kampen mod AGF her.

Foto: Getty Images