7. DECEMBER 2017 kl. 13:40
Ebbe Skovdahl bliver en del af Brøndby Stadion

Den mest vindende Brøndby-træner gennem tiden. Faderen til den presfodbold der nu igen kendetegner Vestegnen. Manden med sin egen gule hær.

I Brøndby IF’s trænersæde er der endnu ingen over eller ved siden af Ebbe Skovdahl, og den legendariske træner, der stod bag fire mesterskaber, tre pokaltitler og flere triumfer i europæisk fodbold – bl.a. sejren over Liverpool på Anfield i 1995, der betød at den livslange Liverpool-fan sendte den engelske storklub ud af UEFA Cup’en.

På søndag hyldes Ebbe Skovdahl inden kampen mod AGF, hvor han præsenteres for sin helt egen lounge på Brøndby Stadion, nemlig Ebbe Skovdahl Fan Lounge.

Det er den gamle Sportsbar 1964, der er blevet bygget om og nu bærer den legendariske træners navn og billeder i massevis af hans store triumfer i spidsen for Brøndby IF.

- Brøndby IF har en stolt historie, og Ebbe Skovdahl er bærende del af den historie. Hans Brøndby-hold henrykkede fodboldfans i almindelighed og Brøndby-fans i særdelshed, så det er både fortjent og helt naturligt, at Ebbe Skovdahl får sin egen lounge og bliver en cementeret del af Brøndby Stadion, fortæller Brøndby-direktør Ole Palmå.

Ebbe Skovdahl er stolt over at få en lounge opkaldt efter sig.

- Jeg er så stolt og beæret over, at man vil lave sådan en lounge med mit navn, for det er bestemt ikke noget, jeg har bedt om. Jeg er meget glad og har lige været ovre og se den. Det ser meget flot ud, lyder det fra den legendariske træner. 

Under kampene er Ebbe Skovdahl Fan Lounge kun åben for sæsonkortholdere på Loxam-tribunen, der under kampen og i pausen kan få direkte fra tribunen ind i Ebbe Skovdahl Fan Lounge og købe forfriskninger.

Efter kampen er Ebbe Skovdahl Fan Lounge igen åben for alle.