4. DECEMBER 2017 kl. 14:00
Masterclass-overblik: En sejr og et nederlag

Mens de tre yngste Masterclass-årgange har spillet deres sidste kampe i dette kalenderår, var U17- og U19-holdet på græs i weekenden, hvilket udmøntede sig i en sejr og et nederlag til det blågule talenter. Få det fulde overblik over weekendens kampe nedenfor.

U19 med komfortabel sejr over Lyngby BK
For anden runde i træk kunne de ældste talenter fra Masterclass gå fra banen med tre point og igen blev det en ganske komfortabel for U19-holdet. Denne gang var det Lyngby BK, der blev besejret med 4-1 i en kamp, hvor sejren aldrig reelt var i fare.

- Vi vinder komfortabelt – uden dog helt at ramme toppræstationen. Målt på spil og chancer er det ganske fortjent, at vi trækker os sejrsrigt ud af opgøret, men i ambitionen om at ligne Superliga-holdet mere og mere er der stadig faser i spillet, hvor jeg ikke er tillfreds. Særligt i pres og genpres efterlyser jeg 5-10 pct., hvilket afstedkom et par store chancer imod. I den anden ende glæder det mig naturligvis, at vi for anden kamp i streg laver fire mål, fortæller cheftræner Frederik Birk.

Med sejren kravler U19-truppen op på en andenplads i rækken, inden de møder topholdet fra FC Midtjylland på lørdag i kalenderårets sidste turneringskamp.

U19: Brøndby IF - Lyngby BK 4-1 (1-0)
1-0 Peter Bjur
2-0 Ertugrul Teksen 
3-0 Jonas Hansen
3-1
4-1 Peter Bjur

Startopstilling

Magnus Warming - Mileta Rajovic

Ertugrul Teksen

August Vitus Frandsen - Peter Bjur

Filip Blazek

Gregers Arndal-Lauritzen - Frederik Tønsberg - Anton Skipper Hendriksen - Christian Johansen

Mads Hermansen

Bænken: Jonas Hansen, Jesper Lindstrøm, Lucas Steen

 

U17: To vidt forskellige halvlege i nederlag til Lyngby BK
En skidt første halvleg fra U17-holdet viste sig at koste dyrt, da Lyngby BK besejrede de blågule talenter med 2-1. Frank Hjortebjergs mandskab viste dog fine takter i anden halvleg, men det rakte ikke til point i denne omgang.

- Vi spiller en forfærdelig første halvleg, hvor Lyngby er klart bedst. Vi er dårlige i vores pres, og vi sætter alt for lidt sammen på bolden, lyder den ærlige melding fra Frank Hjortebjerg og fortsætter:
 
- Anden halvleg var rigtig god, og vi skaber mange store chancer, nok til at vende kampen, men det lykkedes desværre ikke. Det er helt fortjent at vi ikke vinder, når vi kun spiller 50 % af kampen, som vi gerne vil.

Også U17-holdet skal en tur til Herning for at møde FC Midtjylland i weekenden til årets sidste kamp.

U17: Brøndby IF - Lyngby BK 1-2 (0-1)
0-1
0-2
1-2 Muamer Brajanac

Startopstilling

Roni Arabaci - Muamer Brajanac - Victor Sørensen

Andreas Pyndt

Morten Frendrup - Frederik Nørrestrand

Jacob Rasmussen - Elias Gärtig - Oscar Salling - Mikkel Eslund 

Tobias Juul

Bænken: Frederik Valdbjørn, Mathias Kvistgaarden, Laurids Andersen