1. DECEMBER 2017 kl. 13:10
Ballerup-Skovlunde Fodbold bliver en del af Brøndby Masterclass

To af de største klubber i DBU Sjælland kan nu kalde sig for samarbejdsklubber. Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) er nemlig blevet en del af Brøndby Masterclass, og det vækker glæde i begge lejre.

- BSF har længe været en klub, som vi i Brøndby IF har villet lave et samarbejde med. Det er en kæmpe klub med mange medlemmer og samtidig med et kæmpe potentiale indenfor talentudvikling, som vi gerne vil hjælpe dem med at indfri, forklarer Steen Jølnæs, koordinator hos Brøndby IF.  
 
Samarbejdet, der primært vil fokusere på trænerudvikling i BSF, vil blandt andet betyde, at trænerne fra BSF vil kunne deltage i Masterclass Trænerdag, trænerkurser i Brøndby IF samt den månedlige LTC-træning. For årgangene U9-U11 vil der være mulighed for at deltage i LTC-træningen, ligesom de mest talentfulde spillere fra U10-U12 vil have mulighed for at blive en del af Topcentret i Brøndby Masterclass. Der vil også være mulighed for oplevelser på Brøndby Stadion, til Masterclass Cups og en masse andre aktiviteter for at give medlemmerne gode minder i selskab med Brøndby IF.

Stolte over samarbejdet
Formand i BSF, Simon Knudstrup, glæder sig og er stolt over det nye samarbejde, der kom i stand efter en god dialog mellem de to klubber.

- Vi er meget glade for og stolte over, at BSF bliver samarbejdsklub med Brøndby IF, og vi glæder os meget til at komme i gang med partnerskabet med Brøndby IF. Vi har over en periode haft en god og positiv dialog med klubben, og vi er ikke i tvivl om, at dette er den helt rigtige og absolut bedste samarbejdsklub for BSF, siger Simon Knudstrup og uddyber: 

- For BSF har det vigtigste været mulighederne for vores trænere, idet vi har ønsket at prioritere at udvikle og motivere vores trænere yderligere. Brøndby IF har fra start delt ambitionen om dette og har præsenteret os for en række spændende muligheder, som vi ikke er i tvivl om vil gavne vores trænere og derved også spillerne og BSF som klub.  

Spillerudvikling er noget, der vægtes højt i BSF såvel som i Brøndby IF, og blandt andet har Brøndby-legenden Kim Vilfort haft sine ungdomsår i Skovlunde IF, der senere er blevet slået sammen med Ballerup IF for at skabe Ballerup Skovlunde Fodbold. 

- Jeg er kommet i BSF igennem rigtig mange år, og det er en fantastisk klub med et rigtig godt fodboldmiljø grundet deres eminente faciliteter, de gode mennesker omkring klubben og de dygtige trænere. Det var blandt andet nogle af disse faktorer, der hjalp mig i min tid i klubben og banede vejen for min efterfølgende karriere, slutter Kim Vilfort. 

Vil du også høre, hvad Brøndby IF kan tilbyde jeres klub, kan du kontakte koordinator Steen Jølnæs på [email protected]

På billedet ses fra venstre: Kenn Hillmann, næstformand i BSF - Christian Sørensen, Top-træner i Brøndby IF – Steen Jølnæs, koordinator i Brøndby IF - Simon Knudstrup , formand i BSF - Flemming Mæng, kasserer i BSF - Sophie Andersen, bestyrelsesmedlem i BSF.