28. NOVEMBER 2017 kl. 10:40
Årets bedste julegaveidé? Læg sæsonkort til foråret under træet

Efterårssæsonen nærmer sig sin afslutning med bare to kampe igen inden vinterpausen, men den kolde, mørke tid uden dit yndlingsfodboldhold i aktion behøver ikke at være så trist. Nu har du nemlig alle chancer for at forkæle enten dig selv, eller en du holder af med et halvårssæsonkort til Brøndby Stadion.

Fra priser på bare 495 kroner (345,- for ungdom (10-15 år)) kan man i foråret blive en del af fællesskabet og den fantastiske stemning på Brøndby Stadion. Kortet gælder naturligvis til samtlige kampe på Brøndby Stadion til og med sidste kamp i medaljespillet i Alka Superligaen.

Og der er garanti for underholdning, når Zornigers tropper spiller på hjemmebane. I efterårets ni kampe (og der mangler en hjemmekamp mod AGF den 10. dec.), er der scoret hele 27 gange - altså et snit på tre Brøndby-scoringer per kamp.

Og savner du at stå på en tribune og heppe på et hold fra Vestegnen, mens Alka Superligaen ligger stille, så giver sæsonkortet gratis adgang til alle Rødovre Mighty Bulls' hjemmekampe i december, januar og februar.

Du kan købe sæsonkort til foråret lige her.

Foto: Getty Images