Pukki om mål-milepæl: En dejlig bedrift

27.11.2017 12:50

Den 28. september 2014 noterede Teemu Pukki sig for sin første Superliga-scoring i Brøndby-trøjen, da han scorede mod Esbjerg fB. 1155 dage og 44 mål senere er den finske spids sammen med Peter Møller nu den tredjemest scorende Brøndby-spiller i Superligaen. Dette blev en realitet i gårsdagens kamp mod Silkeborg IF, hvor Pukki scorede sit Superliga-mål nummer 45, da han udlignede til 1-1 i første halvleg. Hovedpersonen selv er naturligvis glad for milepælen i blåt og gult:

- Det er en dejlig bedrift, så det er jeg selvfølgelig meget glad for. Jeg håber på at score mange flere mål for klubben, siger Pukki, der efter en svær start på sæsonen er ved at finde vej til netmaskerne igen:

- Det har været en svær periode for mig, så jeg er lettet over at score igen. Som angriber er det jo mit job at score, og det var fedt at score igen mod Silkeborg. Det var også vigtigt for Kamil (Wilczek, red.), at han fik et mål, så det er godt, at vi angribere er begyndt at komme i gang. Det er virkelig vigtigt for holdet.

Over Pukki finder man Ruben Bagger, der indtager andenpladsen med 64 mål, mens Ebbe Sand topper listen med 69 mål i Superligaen.

Foto: Getty Images