Rønnow: Vi forsvarede den hjem

26.11.2017 21:45

Selvom Brøndby IF’s nummer 1, Frederik Rønnow, ikke kunne glæde sig over sæsonens niende clean sheet, var den blågule sidste skanse naturligvis stadig tilfreds med de tre point efter 3-1-sejren over Silkeborg IF.

- Jeg står med en god følelse (efter ottende sejr i træk, red.). Man vil selvfølgelig altid spille god og poleret fodbold, men nogle gange er det sejre som disse, der er de fedeste, og hvor man har det rigtig godt efterfølgende, forklarer Rønnow, der til aften havde nok at lave mod de fysisk stærke silkeborggensere:

- Silkeborg slog nogle gode indlæg, og det er også en af deres styrker, at de er et fysisk hold med store spillere. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at vi lukkede et mål ind, men set over hele sæsonen har vi holdt folk fra fadet.  

Selvom Brøndby-holdet havde det svært i de første 45 minutter, vidste Rønnow, at de kunne få vendt kampen til en sejr.

- Vi spillede en rigtig skidt første halvleg. Silkeborg gjorde det meget godt, men vi gjorde det også nemt for dem. Teemu  (Pukki, red.) scorede så et mål lige før pausen, og vi gik ind til pause med en tro på tingene, selvom vi spillede skidt. Vi har set, at vi har kunnet vende det – det gjorde vi også sidst, vi mødte dem – og så forsvarede vi den godt hjem. 

På søndag skal Rønnow og resten af den blågule trup igen i aktion på udebane, når modstanderen hedder SønderjyskE.

Foto: Getty Images