Pukki før Silkeborg-kamp: Jeg føler mig mere fri nu

23.11.2017 11:30

Seks mål lyder Teemu Pukkis måltotal på i denne Alka Superliga-sæson, og halvdelen af disse mål faldt i søndags mod FC Nordsjælland. Vejen til netmaskerne har ikke været lige så problemfri som i sidste sæson, men efter søndagens hattrick kan den finske landsholdsangriber nu se frem ad - blandt andet mod søndagens kamp i Silkeborg.

- Nu behøver jeg ikke tænke på, jeg ikke har scoret i lang tid - jeg føler mig mere fri nu. Det er en slags lettelse. Det har været en lidt svær sæson for mig, så målene giver meget selvtillid. Selvom du ved, du kan score, går det ikke altid ens vej, så jeg står med en rigtig dejlig følelse lige nu, fortæller Pukki, der dedikerede weekendens mål til en ganske særlig person i det finske. 

- Min bedstemor havde fødselsdag i søndags, og jeg lovede min far, at jeg ville score for hende, så det blev hun rigtig glad for, smiler Brøndby IF’s nummer 9.

Angriberen kan få endnu mere at smile over, hvis det bliver til mål og tre nye point mod Silkeborg IF. Det bliver første opgør mellem de to hold på silkeborggensernes nye hjemmebane, JYSK Park, hvor Pukki og co. skal tage højde for kunstgræsunderlaget. For finnen spiller underlaget dog ikke den store rolle.  

- For mig betyder det ikke så meget, at vi skal spille på kunstgræs. Da jeg senest var med landsholdet, spillede vi på det underlag, så jeg lægger ikke så meget mærke til forskellen, som andre måske gør. Da jeg spillede i Finland, spillede vi også kun på kunstgræs, så det er ikke noget nyt. Jeg ved, hvordan det fungerer, forklarer han og forudser en vanskelig kamp mod de rødblusede værter:

- Det er aldrig nemt at spille mod Silkeborg. Det så vi også, da vi spillede mod dem sidst. Det var en svær første halvleg, men vi kæmpede os tilbage i anden halvleg og slog dem ret klart med 4-1, men det var stadig svært. Derfor er det vigtigt, at vi er klar fra første fløjt på søndag, for ellers ved vi, hvordan det kan gå.

Kampen fløjtes op kl. 18:00, og hvis du skal eller vil med til Silkeborg for at støtte Brøndby-holdet til ottende sejr i streg, kan du finde faninformation her.  

Foto: Getty Images