18. NOVEMBER 2017 kl. 08:45
Zorniger: Skal nok blive et sjovt og underholdende topopgør

Efter sidste rundes Derby-sejr i Telia Parken er der søndag aften topgør i Alka Superligaen på Brøndby Stadion, når ligaens nummer et og tre mødes.

Drengene fra Vestegnen indtager førstepladsen i rækken med 33 point, mens FC Nordsjælland har 30 point. Der er derfor lagt op til et brag af en kamp mellem de to mest offensive mandskaber i Alka Superligaen. 

Og cheftræner Alexander Zorniger ser frem til kampen.

- Vi har vundet de sidste seks kampe i træk, og spillerne er meget fokuserede til træning, så vi glæder os rigtig meget til kampen i morgen. Det har været tætte kampe, hvor vi kunne have mistet point, men har trukket det længste strå. Det har været vigtigt for os som hold at vise hinanden, at vi kan vinde kampe, der er meget tætte. Ikke blot en gang imellem, men i seks kampe i træk. 

I landsholdspausen har Brøndby IF haft en række spillere ude at spille med deres respektive landshold, og de er nu tilbage og klar til kamp i morgen.

- De er alle kommet tilbage med friske ben og god energi, da de fleste af dem har haft succesoplevelser. Der er generelt en rigtig god energi i truppen, og med landsholdsspillerne tilbage har vi trænet med fuldt hold i går, ligesom vi også gør det i dag.

FC Nordsjælland er et hold, som Brøndby IF har spillet tæt op med i de seneste opgør, og cheftræner Zorniger tror også, at topopgøret i morgen bliver en spændende dyst.

- Vi kender FC Nordsjællands styrker og svagheder, ligesom FC Nordsjælland også kender os rigtig godt, så det bliver en spændende kamp. Jeg har stor respekt for deres måde at arbejde målrettet på. De har en klar filosofi for, hvordan de ønsker at spille, ligesom vi har. I sidste sæson tabte vi faktisk begge opgør mod dem her på Brøndby Stadion, og i det første opgør i denne sæson viste de endnu engang, at de er virkelig stærke i deres omstillingsspil, så vi skal ikke give dem plads bag vores bagkæde. 

- I denne sæson har vi oplevet, at mange hold har tilpasset deres spillestil til vores måde at spille på, men det gør FC Nordsjælland ikke. De har en offensiv filosofi, og den holder de sig til, så det skal nok blive en sjov og levende kamp. Selvfølgelig vil der være små taktiske finesser, hvor FC Nordsjælland justerer deres spil i forhold til vores måde at spille på, men grundlæggende ændrer de ikke deres måde at angribe kampen på. 

Med fire kampe tilbage i efterårssæsonen er der stadig masser af point at spille om inden vinterpausen, og cheftræneren gør det klart, at sejrene ikke kommer af sig selv.

- Det er fire spændende kampe med hver deres udgangspunkt. Kampen i morgen mod FC Nordsjælland er et topbrag mellem to offensivt spillende hold, og i næste uge gælder det Silkeborg, hvor vi skal spille på et helt nyt stadion med et nyt ”græstæppe,” som vi ikke har prøvet at spille på før. 

- Derefter rejser vi til Haderslev, hvor SønderjyskE er ved at finde formen, og det er altid en svær udebane generelt. Til sidst har vi så AGF på hjemmebane, og det er det hold, der sidst har slået os i Alka Superligaen. Så det er fire svære kampe, der kræver, at vi løber for hinanden og kæmper som et hold, hvis vi skal slutte efteråret godt af.

Hvis du vil se kampen mod FC Nordsjælland på Brøndby Stadion, kan du stadig nå at købe billetter her. 

Foto: Getty Images