13. NOVEMBER 2017 kl. 15:25
Landsholdsupdate: De sidste VM-billetter skal fordeles

Den lange vej til VM-slutrunden i Rusland er næsten slut, og i dag og i morgen bliver det afgjort, hvilke lande der snupper de sidste billetter til begivenhederne næste sommer. 

Johan Larsson og resten af den svenske trup skal i aften forsøge at forsvare 1-0-føringen fra første playoff-kamp mod Italien på Friends Arena. I aften kl. 20.45 skal det endelige slag således stå på San Siro i Milano.

En anden Brøndby-spiller, der kæmper med om en VM-billet, er Frederik Rønnow, som sammen med det danske landshold møder Irland i morgen aften kl. 20.45. Efter 0-0 i første opgør i Parken er intet afgjort, når de to nationer tørner sammen i Dublin. Følg med i begivenhederne direkte på Kanal 5.

Træningskampe i landsholdsdragten
Seks andre blågule spillere har også været i landsholdsaktion i forrige uge, hvor der har været træningskampe på programmet.

Teemu Pukki og Paulus Arajuuri fik begge de første 45 minutter i Finlands 3-0-sejr over Estland.

Hjörtur Hermannsson nød fuld spilletid i 2-1-nederlaget til Tjekkiet, mens Qatar venter i morgen. Jan Kliment fik ikke lov til at stå overfor Hermannsson, da han så til fra bænken under hele kampen. Angriberen fik dog første halvleg mod Qatar i tjekkernes anden kamp, der sluttede 1-0 til Kliment og co.

Kamil Wilczek var at finde i den polske startopstilling mod Uruguay, hvor han fik 66 minutter i benene. Venskabskampen sluttede målløs, og i aften venter der en ny udfordring for polakkerne i skikkelse af Mexico. 

Besar Halimi er også afsted på landsholdstjeneste, og i aften står han og Kosovo overfor Letland.

Foto: Getty Images