14. NOVEMBER 2017 kl. 10:00
Kim Vilfort hyldes i specialdesignet trøje på søndag

Når Brøndby IF løber på banen til søndagens topbrag mod FC Nordsjælland, er spillerne iført en ganske særlig trøje. Nemlig en specialdesignet spilletrøje, der hylder en af legenderne i dansk fodbold og ikke mindst på Vestegnen: Kim Vilfort.

Vilfort nåede at spille hele 470 kampe for Brøndby og vandt ufattelige syv mesterskaber med klubben. Den tidligere europamester var derfor et oplagt valg, da der skulle vælges en spiller at hylde til søndagens kamp.

- Der var mange at vælge mellem, men det behøver jeg vel ikke at sige – det ved alle, der holder med Brøndby IF. I denne omgang faldt valget så på Kim Vilfort, hvilket er meget velfortjent, men det vil det også være næste år, hvor vi efter planen hylder en af klubbens mange andre legender, fortæller Morten Lund, der er sponsorat-ansvarlig hos hummel.

Og hovedpersonen selv, Kim Vilfort, glæder sig til at se spillerne trække i den specialdesignede trøje på søndag.

- Det er altid et klap på skulderen at blive kåret til noget, og det er jo en anerkendelse af, at man gjorde noget rigtigt i karrieren. Og nu hvor hummel er i gang med at kåre de store spillere hos de klubber, de er tøjsponsorer for, er det rart, at de har valgt mig her i Brøndby IF, fortæller Kim Vilfort, der i dag fungerer som chef for Brøndby Masterclass.

Inspiration til nutidens spillere
Selve trøjen er designet i et retro-look inspireret af trøjen fra start 90’erne, og er kombineret med pasform og funktionalitet fra en moderne spilletrøje anno 2017. 

Således mødes den tid, hvor Vilfort selv var aktiv, med nutidens fodbold, mens hans navn og hans meritter er broderet ind i stoffet lige under klublogoet på brystet af trøjen. Som sådan er trøjen også skabt med henblik på, at nutidens spillere kan blive inspireret af klubhistorien, når de på søndag løber ind på banen med en klublegende på brystet.

Du kan også hylde Vilfort
Du kan bestille din egen Kim Vilfort-trøje på brondbyshoppen.dk eller købe den fysisk i Brøndby Shoppen til 549 kroner. Men du skal ikke vente for længe, da trøjen er en såkaldt limited edition, hvor der kun er produceret 470 - svarende til det antal kampe Kim Vilfort nåede at spille for Brøndby IF.