Zorniger: Vi vil spille offensivt

04.11.2017 08:30

I morgen spiller Brøndby IF og FC København sæsonens andet Derby. Sæsonens første udgave af opgøret endte med en 1-0 sejr til de blågule på Brøndby Stadion og efter 14. spillerunder har drengene fra vestegnen 30 point, mens rivalerne fra København har 22 point. Der er derfor lagt op endnu en intens kamp, når de to hold træder ind på Telia Parkens græstæppe i morgen.

Cheftræner Alexander Zorniger ser frem til et Derby som han forventer bliver tæt.

- Først og fremmest, så glæder jeg mig til kampen, og som altid vil den sandsynligvis blive tæt. I mange sæsoner har disse Derby-opgør mod FC København handlet om, at vi ikke skulle tabe point og miste dem af syne i tabellen. Det pres har vi ikke på os, da vi er otte point foran dem. 

- Vi går ind til kampen, som vi altid går ind til en kamp; vi kigger kun på os selv. Vi er et hold, der ønsker at spille offensivt, og det kommer vi også til i morgen, understreger cheftræneren, der kan se sit hold give pengene 5,5 gange igen hos Betfair, hvis de blågule scorer to gange eller mere i anden halvleg.

- Vi vil vinde duellerne og generobre boldene så aggressivt som muligt og så højt på banen som muligt. Vi er inde i en god stime på otte kampe uden nederlag i Alka Superligaen, og den stime agter vi ikke at ødelægge i morgen ved at ændre vores måde at spille på, blot fordi vi spiller i Telia Parken.

- Vi har altid stor respekt for vores modstandere, uanset om det er Randers FC eller FC København. Vi kender FC København rigtig godt, men vi har stor tro på egne evner og glæder os som sagt til kampen. 

I sæsonens første 14 runder har de blågule scoret 29 gange og kun lukket 12 mål ind, og det er blevet til clean sheets i halvdelen af kampene.

- Vores største styrke i denne sæson er, at vi indtil nu har lukket godt af defensivt og samtidig scoret mange mål. Sidste sæson var det i nogle situationer lidt for nemt at score imod os, mens vi i denne sæson har gjort det svære. Fordi mange af spillerne har spillet sammen i snart halvandet år, så har vi en god rygrad i holdet; fra Frederik i målet og Bene og Johan i forsvaret til Nør og Hany på midtbanen og Teemu, Kamil og Jan i angrebet. Det giver os en solid ballast at arbejde videre med.

Kampen vises på 3+. Optakten starter kl.9:00, og der er kickoff kl.12:00.

Foto: Getty Images