Röcker: Noget af det største i min karriere

02.11.2017 10:34

Når klokken slår brunch på søndag, er det tid til sæsonens andet Derby. Det foregår i Telia Parken, og det er som spiller i blåt og gult umuligt ikke at være motiveret til sådan en kamp.

- Det er et Derby, så motivationen kommer helt af sig selv. De kampe er noget helt specielt. Denne gang er det på udebane og med en masse af vores fans i ryggen. Det giver os en masse motivation og er med til, at vi kan gå på banen med selvtillid.

- Det er fantastiske kampe at spille, og de er noget af det største i min karriere. Det er specielt for spillene, for fansene. Der er en speciel atmosfære, og det er en speciel rivalisering, så vi glæder os til søndag, fortæller Benedikt Röcker.

Den tyske forsvarsspiller tror på de tre point i Telia Parken, men han ved også, at der skal leveres fra første fløjt, hvis han sammen med resten af truppen skal tage tre point med hjem til Vestegnen.

- Hvis vi præsterer på et højt niveau, så kan vi udfordre dem og slå dem på hjemmebane. Det er det, vi går efter, men vi skal levere 110 procent hele kampen i gennem.

Brøndby-forsvaret har lukket få mål ind hidtil i denne sæson, og den trend må meget gerne fortsætte ifølge Brøndby IF’s nummer 4.

- Det er vigtigt for os at holde fast i vores stærke defensiv i denne sæson, for vi har så meget kvalitet frem ad banen, og i de fleste kampe ved vi, at vi vil score. Derfor kan vi ved at holde nullet komme lettere til sejren ved måske bare at score en enkelt gang, lyder det fra den stærke midterforsvarer, der dog ikke vil høre tale om, at den stærke defensiv kun er på grund af bagkæden.

- Vores forsvar starter med den forreste angriber. Vi forsvarer over hele banen, så derfor har alle spillere på banen del i, at vi har været svære at score på i denne sæson, understreger Benedikt Röcker.

Foto: Getty Images