Larsson og Rønnow udtaget til playoff-kampe

01.11.2017 16:35

Både Frederik Rønnow og Johan Larsson har fundet vej til henholdsvis den danske og svenske trup, der skal spille playoff-kampe i den kommende tid. Den svenske højreback er en del af det svenske A-landshold for første gang siden januar 2015 og skal nu stå overfor Italien i playoff-kampene til VM. Det første opgør mod italienerne finder sted fredag den 10. november, mens returopgøret venter tre dage senere på San Siro. 

Frederik Rønnow er endnu engang blandt Åge Hareides foretrukne, når det danske landshold skal sikre sig en billet til VM ved at slå Irland. Danskerne starter hjemme i Telia Parken lørdag den 11. november kl. 20.45, og det endelige slag skal slå i Dublin den 14. november. Begge kampe bliver vist på Kanal 5.

Der er dog ikke kun playoff-kampe på programmet i den kommende landsholdspause. Seks Brøndby-spillere skal således holde landsholdsformen ved lige med træningskampe for deres respektive landshold.

Teemu Pukki og Paulus Arajuuri møder sammen med resten af den finske trup Estland den 9. november, mens Besar Halimi og Kosovo tørner sammen med Letland.

Kamil Wilczek står sammen med det polske landshold overfor syd- og mellemamerikansk modstand, når de over to træningskampe møder Uruguay og dernæst Mexico. 

Hjörtur Hermannsson er endnu engang en del af det islandske manskab, der denne gang skal møde Tjekkiet og Qatar i to træningsopgør. Her har stopperen mulighed for at stå ansigt til ansigt med klubkammeraten Jan Kliment, der er udtaget til det tjekkiske landshold. 

Foto: Getty Images