Zorniger: Randers FC har overrasket mig

29.10.2017 08:42

I morgen aften kommer Randers FC forbi Brøndby Stadion i Alka Superligaens 14. runde. Randers FC har fået en svær start på sæsonen og indtager sidstepladsen i rækken, mens de blågule er med helt fremme i førerfeltet.

Cheftræner Alexander Zorniger er overrasket over Randers FC's dårlige sæsonstart og fremhæver især kronjydernes offensiv som et taktisk punkt, man skal have styr på.

- Jeg er overrasket over, at Randers FC ligger sidst i tabellen, og at de ikke har scoret flere mål, end de har. Vi har en af de bedste defensiver i Alka Superligaen for øjeblikket, og den defensive styrke skal vi vise mod Randers. Vi skal holde styr på deres angribere, og gør vi det, så har vi så mange kvaliteter på midten af banen og i angrebet, at vi nok skal komme frem til nok chancer til at vinde kampen, siger cheftræneren, der hos Betfair kan se sit hold stå til odds 10.00 på en sejr på 3-0.

Randers FC skiftede træner i seneste landsholdspause. Cheftræneren hedder nu Ricardo Moniz, og ham har Alexander Zorniger faktisk stået overfor tidligere i sin trænerkarriere.

- Jeg stod over for Ricardo Moniz, da jeg i sin tid trænede RB Leipzig, og han var træner i 1860 München. Vi var netop rykket op i 2. Bundesliga og skulle møde 1860 München i vores anden kamp. Vi vandt 3-0 (Brøndby IF’s reservekeeper Benjamin Bellot stod på mål for RB Leipzig i denne kamp, red). 

- Som træner er Ricardo Moniz fokuseret, har stor tro på egne evner, og så er han en god motivator. Spillestilsmæssigt kommer han med en anden spillestil, end den vi har her i Brøndby IF, da han er mere fokuseret på arbejdet med bolden. 

Efter 13 runder i Alka Superligaen har Brøndby IF 27 point og indtager andenpladsen. I sidste sæson havde de blågule 23 point efter 13 runder, så det er gået fremad for drengene fra Vestegnen. 

- Alt var nyt og spændende sidste sæson. I år er forventningerne til os blevet større, og det har vi det fint med. Vi har vundet flere kampe i ligaen end på samme tid sidste år, og vi er blevet mere stabile i vores spil, men vi skal blive endnu bedre, så vi træner stadigvæk hårdt for at løfte niveauet. Som træner er det vigtigt hele tiden at udvikle spillet. 

Kampen spilles mandag aften kl.19:00 på Brøndby Stadion. Har du ikke allerede købt billet til kampen, kan du købe billet her.

Foto: Getty Images