Randers FC's direktør om opgøret mod Brøndby

29.10.2017 12:10

Randers FC kommer i morgen aften til Brøndby Stadion, hvor opgøret mod Brøndby IF spilles kl.19:00.

Sidst Brøndby IF mødte Randers FC var det i Kronjylland. Opgøret endte 0-0, men siden da har Randers FC skiftet træner, og spillestilen er lagt om.

Administrerende direktør i Randers FC, Michael Gravgaard, fortæller her om kronjydernes nye hollandske træner og om at spille på Brøndby Stadion.

- Vi har for nylig skiftet træner, og ind er kommet Ricardo Moniz, som på mange måder minder om Alexander Zorniger. Ricardo Moniz er en træner, som kræver intensitet i 90 minutter, at man giver sig 100% i alle nærkampe, og at vi presser modstanderen højt på banen. Det tror jeg mange Brøndby-fans kan genkende fra Zorniger. Så jeg forventer en kamp på mandag med masser af tænding fra begge hold og ingen kære mor. 

- Vi kommer ikke til Brøndby for at fedte en uafgjort hjem, som mange måske ville være tilfredse med. Ricardo er ikke typen, der sender sit hold på banen for at skrabe et point hjem her og der. Han vil underholde og vinde. Vi kommer derfor til Brøndby for at få point med hjem. Det er rigtigt, at vi ikke har fået omsat vores chancer til mål, og det afspejler vores placering i ligaen blandt andet, men målene skal nok komme på et tidspunkt, for vi gør mange ting rigtige.

Michael Gravgaard ser frem til at komme på Brøndby Stadion i morgen, da atmosfæren i følge Randers-direktøren har international stemning.

- Alle elsker atmosfæren på Brøndby Stadion. Der er international stemning på lægterne, og jeg tør godt sige, at det er en kamp, alle Randers-spillerne ser frem til, for det er bare noget specielt at spille på Brøndby Stadion med den atmosfære, der er. Vi ville elske at have 1.000-1.500 Randers fans med til Brøndby Stadion, som Brøndby har det, når I besøger Randers, for det ville kunne gøre stemningen endnu bedre. Men jeg ved, spillerne er parate til besøget i morgen, og vi glæder os alle.

Har du ikke allerede købt billet til kampen, kan du købe den her.

Foto: Getty Images