Tifo-information til kampen i Telia Parken

25.10.2017 12:00

I forbindelse med det kommende Derby i Alka Superligaens 15. runde, som afvikles i Telia Parken næste søndag, har Københavns Politi meddelt Brøndby IF, FC København og Divisionsforeningen, at de agter at udstede et påbud om, at rundstokke, plastrør, elrør, teleskopstænger, flagstænger, o.l. ikke må medbringes af tilskuerne. Københavns Politi understreger i den forbindelse, at besiddelse af lignende genstande som led i tifoudsmykning eller lignende ikke kan tolereres.

Administrerende direktør Jesper Jørgensen kommenterer påbuddet:

- Vi har afholdt et møde med Københavns Politi, FC København og Divisionsforeningen, hvor politiet forklarede det kommende påbud. Vi ønsker et velafviklet Derby med god stemning på tribunerne og tager derfor politiets påbud til efterretning. 

- Vi ønsker, at fremtidige Derby igen kan ske med den størst mulige visuelle opbakning i form af spektakulære tifoer til glæde for alle. Vi ønsker at fastholde vores Derby som det største og bedste i norden, og vi er derfor i tæt dialog med alle relevante parter om, hvordan vi i fællesskab kan sikre en afvikling, der tilgodeser de sikkerhedsmæssige aspekter samt imødekommer fangruppernes passion og kreativitet.

Derbyet mod FC København spilles den 5. november kl.12:00 i Telia Parken, og du vil kunne læse mere praktisk information om Derbyet her på brondby.com i næste uge.

Foto: Getty Images