25. OKTOBER 2017 kl. 09:45
Crone forlænger: Brøndby IF er min klub

For lige over et år siden forlængede Brøndby IF og Svenn Crone kontrakten med hinanden, og den øvelse er netop blevet gentaget, så den 22-årige forsvarsspiller nu har papir på at være Brøndby-spiller frem til sommeren 2020.

- Det er dejligt med en lidt længere aftale, det giver noget ro. Det er min klub, og jeg er stolt over at kunne skrive under på en længere kontrakt. 

- Det betyder meget for mig, at klubben tror på mig, og vi kan bygge videre på det, vi er i gang med nu, lød det fra en glad Svenn Crone, der skrev under på sin kontraktforlængelse live på Brøndby Indefra.

Også sportsdirektør Troels Bech var glad for at kunne forlænge med forsvarsspilleren.

- Svenn har i den seneste kontraktperiode udviklet sig til at være en stamspiller for Brøndby IF. Og vi er rigtig stolte over at have en af vores egne fra Brøndby Masterclass frem til i hvert fald 2020.

Hold øje med Brøndby Indefra (som du kan downloade her) og brondby.com, hvor der senere i dag kommer endnu en kontraktnyhed.

Foto: Getty Images