10. OKTOBER 2017 kl. 09:40
Tre Brøndby-talenter udtaget til U17-landsholdet

England er værtslandet, når U17-EM løber af stablen til sommer, men allerede i slutningen af oktober begynder kvalifikationen til turneringen. Danmark er havnet i gruppe med Skotland, Estland og Andorra, og alle kampene skal spilles i Estland fra den 22. oktober til den 28. oktober.

Med på flyet til Estland er tre spillere fra Brøndby Masterclass, der skal hjælpe til at sparke Danmark til europamesterskabet i England - de to midtbanespillere Andreas Pyndt Andersen og Morten Frendrup samt angriberen Muamer Brajanac. De har alle tre været med flere gange for de danske ungdomslandshold, og for Muamer Brajanac er det indtil videre blevet til 9 scoringer i 15 optrædener.

Danmark spiller den første kamp mod Estland den 22. oktober, hvorefter Andorra er modstanderen den 25. oktober, og til sidst gælder det Skotland den 28. oktober.

Du kan følge de danske ungdomslandshold på deres Facebook-side, hvor der også vil komme opdateringer fra kampene i Estland.