27. SEPTEMBER 2017 kl. 10:00
Brøndby-talent skifter til AC Horsens

Til årsskiftet udløber Mads Juel Andersens kontrakt med Brøndby IF, og det betyder et foreløbigt stop for den unge forsvarsspillers karriere på Vestegnen.

Det unge Brøndby-talent har nemlig indgået en aftale på 3½ år med AC Horsens, og selv om den 19-årige midterforsvarer har fået hele sin fodboldopdragelse i Brøndby IF, ser han frem til at trække en anden gul trøje over hovedet.

- Jeg glæder mig selvfølgelig rigtig meget til et nyt kapitel i min karriere, men når det er sagt, så er det også meget mærkeligt for mig. Jeg har aldrig spillet andre steder end i Brøndby IF, og klubben vil altid være i mit hjerte. Det er mange oplevelser, dygtige trænere og gode holdkammerater, jeg skal lægge bag mig nu.

- Min ambition er at spille fast i Alka Superligaen, og lige nu står der nogle rigtig dygtige spillere foran mig i køen her i Brøndby IF. Det betyder, at der er lidt langt til spilletid – og det har jeg al respekt for. Det er også derfor, jeg har valgt at takke ja til tilbuddet fra AC Horsens, hvor jeg kommer tættere på den spilletid, jeg tørster efter, siger Mads Juel Andersen.

Han fik sin debut på Brøndby IF’s bedste hold i pokalkampen mod LSF på Brøndby Stadion den 20. september, og det var en speciel dag for Mads Juel Andersen.

- Hvis du spørger mine gamle holdkammerater fra U12 eller deromkring, så er der nok ikke mange af dem, der troede, at jeg ville være i Alka Superliga-truppen og fået min debut herude. Men jeg var meget stolt, da vi løb på banen, og den dag glemmer jeg aldrig.

- Jeg har altid arbejdet hårdt og troet på mig selv. Det er to af de mange værdier, jeg har lært her i klubben, som jeg tager med mig videre til AC Horsens. Der ser jeg også nogle af de værdier, som er vigtige i Brøndby IF - nemlig fællesskabet og vigtigheden i at stå sammen. Det er også en af grundende til, at valget faldt på dem, lyder det fra den kommende AC Horsens-spiller.