13. SEPTEMBER 2017 kl. 14:25
Kliment og Halimi på landsholdsvæggen

Som traditionen byder det i Brøndby IF, får man som spiller sit navn på landsholdsvæggen ved indgangen til Sydsiden på Brøndby Stadion, første gang man får spilletid på sit landshold, mens man er på kontrakt i Brøndby IF.

I den netop overståede landsholdspause fik Jan Kliment debut for det tjekkiske landshold i kampen mod de tyske verdensmestre, og Besar Halimi spillede for Kosovo mod Finland, der i øvrigt havde både Paulus Arajuuri og Teemu Pukki med.

Trods regn og blæst onsdag formiddag blev traditionen holdt i hævd, og spillerne fik deres navne på landsholdsvæggen efter en kort tale til og fra begge spillere. 

Se hele arrangementet på Brøndby Indefra her, hvor det blandt andet gav et godt grin, da Jan Kliment skulle afsløre sit navn.