25. AUGUST 2017 kl. 12:23
- Vil fortsætte den gode stime på hjemmebane

AC Horsens er kommet godt fra start i denne sæson af Alka Superligaen, og selv om de kommer med selvtillid til Brøndby Stadion, så står de også overfor den statistik, at alle modstandere i Alka Superligaen i denne sæson er sendt hjem fra Brøndby Stadion med et nederlag i bagagen.

Den stime skal gerne fortsætte søndag, fortæller Christian Nørgaard.

- Vi er ikke tilfreds med resultaterne i de seneste to kampe, så vi vil gøre alt for at komme tilbage i en sejrsstime igen og fortsætte den gode hjemmebanestatistik, vi har i denne sæson.

Der er blevet trænet godt i løbet af ugen, og truppen har som altid fokus på eget spil, fordi de ved, at det giver gode resultater, når det virker.

- Vi har meget fokus på spillet uden bold, for det er den måde, vi kreerer mange chancer på – det er, når vi vinder bolden i vores høje pres eller genpresset. 

- Vi vil gøre alt for at komme foran så tidligt i kampen som muligt. Det er altid en fordel og vil trykke modstanderen ned, men vi undervurderer ikke AC Horsens, der har fået en rigtig god start på sæsonen. I fodbold er et mål ofte ikke nok, så det gælder også om at score det andet og tredje, hvis muligheden byder sig, siger Brøndby IF’s nummer 19.

AC Horsens er et hold med store defensive kvaliteter, og de har lukket færrest mål ind i denne sæsons første seks runder. Hos Betfair står Brøndby IF til odds 2.15 på at score i begge halvlege, men det kan det være svært at lukke en kamp mod AC Horsens, selv hvis man skulle stå med en føring efter de første 45 minutter.

- Der vil altid komme et tryk de første fem-ti minutter efter pausen, og der vil et hurtigt mål, måske ikke lukke kampen, men så gøre det rigtig svært for dem, men det er stadig svært at sige, hvor mange mål det er nødvendigt at score for at vinde en kamp. Det starter jo 0-0, og så kan et enkelt mål være nok til tre point, og tre point er førsteprioriteten, understreger viceanføreren.

Foto: Getty Images