1. AUGUST 2017 kl. 17:44
Rezan Corlu solgt til AS Roma

Brøndby IF og AS Roma er blevet enige om en transfer af Rezan Corlu.

Den blot 19-årige midtbanespiller bliver det seneste i en lang række af egenproducerede talenter, der skifter til udlandet i en tidlig alder.

- Det er efterhånden ikke en sjældenhed, at vores talenter får chancen i en af de store ligaer. Rezan er et produkt af Brøndby Masterclass og hele den øvrige ungdomsafdeling i Brøndby IF, og det er et stort cadeau til deres fantastiske arbejde, at endnu en spiller er interessant for klubber i udlandet.

- Mange vil kalde det et usædvanligt skifte, men fodboldens verden er i dag fyldt af uransaglig mange muligheder, og man kan ikke altid se, hvad der venter om det næste hjørne. Vi ønsker Rezan held og lykke med sit eventyr og håber at se hans gennembrud i de kommende år, lyder det fra sportsdirektør Troels Bech.

Om skiftet til AS Roma siger Rezan Corlu selv.

- Det bliver selvfølgelig svært at sige farvel til Brøndby IF, for jeg har spillet her, siden jeg var fire år gammel. Jeg er en rigtig Brøndby-dreng fra en rigtig Brøndby-familie. Det vil ikke ændre sig, men et tilbud fra AS Roma er svært at sige nej til.

- Jeg ville gerne have slået igennem i Brøndby IF, og det så lyst ud, inden jeg fik min knæskade. Derefter kom der nye spillere til, som har gjort det rigtig godt, og derfor ser jeg også muligheden i Italien som en slags ny start.

Rezan Corlu nåede at spille 11 kampe for Brøndby IF og scorede et enkelt mål.