22. JULI 2017 kl. 08:45
Crone: Altid svært at spille mod FC Nordsjælland

Right to Dream Park danner søndag rammerne for anden spillerunde i Alka Superligaen, når Brøndby IF drager mod Farum for at møde FC Nordsjælland. De blågules nummer 27, Svenn Crone, glæder sig til opgøret mod nordsjællænderne. 

- Jeg ser meget frem til kampen - også efter nederlaget mod Vaasa. Det er godt at komme hurtigt i gang igen og prøve at vinde den kamp, fortæller Crone, der er klar over, at det ikke bliver nogen nem opgave på søndag:

- Vi ved, at de er et meget spillende hold ligesom VPS Vaasa. Det er også på kunstgræs, og det er selvfølgelig en fordel for dem, men det ved vi godt. Det har altid været svært at spille mod FC Nordsjælland, men vi skal bare holde os til det, vi er gode til, og så skal presspillet sidde lige i skabet. Mod et teknisk stærkt og hurtigt spillende hold som FC Nordsjælland, er det endnu vigtigere, at vores presspil er endnu skarpere. 

Kampen fløjtes i gang kl. 16:00, og du kan se den direkte på Canal 9. 

Næste hjemmekamp for Brøndby IF bliver i Europa League-kvalifikationens tredje runde, hvor kroatiske Hajduk Spilt er modstanderen. Kampen spilles på torsdag kl. 20:00 på Brøndby Stadion, og har du sæsonkort, som du kan købe lige her til priser fra 995 kroner, er der forkøbsret til kampen.

Foto: Getty Images