21. JULI 2017 kl. 17:00
Simon Tibbling skifter til Brøndby IF

Brøndby IF og midtbanespilleren Simon Tibbling har i dag givet hinanden hånden på et fremtidigt samarbejde og en underskrift på en 5-årig kontrakt.

Den svenske U21-landsholdsprofil skifter fra hollandske FC Groningen og har gennem længere tid været ønsket i Brøndby IF’s blågule farver, og sportsdirektør Troels Bech er glad for, at det nu bliver en realitet.

- Der er ingen tvivl om, at Simon Tibbling er et stort talent med en lysende fremtid foran sig. Den fremtid vil vi gerne have, at han går i møde i Brøndby IF i samarbejde med resten af truppen og trænerteamet, og samme interesse har Simon Tibbling. 

- Der er mange unge spillere, der har taget flere skridt frem i deres udvikling i Brøndby IF i det seneste år, og vi er rigtig glade for, at Simon tror på, at han kan løfte både sig selv og holdet i Brøndby IF, fortæller sportsdirektøren, der afslører, at der har været stor interesse for Simon Tibblings evner og potentiale fra andre klubber.

- Simon har været en eftertragtet spiller i dette transfervindue, så at han vælger at komme til Brøndby IF på en lang kontrakt understreger, at han har en stor tiltro til vores måde at gøre tingene på herude.

- Han er en spiller, der arbejder hårdt for holdet og tror på, at de bedste resultater kommer gennem et stærkt fællesskab – og det har vi gennem mange år vist, at dét er noget, vi har i Brøndby IF.

Simon Tibbling, der har spillet 62 U-landskampe for Sverige, ankommer til Danmark på søndag og har første træning med truppen på mandag. Tibbling er spilleberettiget til næste runde i Europa League-kvalifikationen.

Husk at købe sæsonkort til Brøndby Stadion, så du har fast til sæsonens kampe med Simon Tibbling og resten af truppen.

Foto: Getty Images