19. JULI 2017 kl. 10:10
Pukki: Vi skal gøre arbejdet færdigt

Når returkampen mod VPS Vaasa i anden runde af kvalifikationen til Europa League spilles i morgen kl. 18:00 dansk tid, bliver det ikke et Brøndby-hold, der kommer for at tage let på opgaven. Det slår Brøndby IF's finske angriber, Teemu Pukki, fast inden kampen.

- Vi så, at VPS overraskede i første runde, hvor de slog Olimpija Ljubljana i begge kampe, så vi er helt klar over, at det ikke bliver en walk-over i morgen, fortæller 9'eren, der senest nettede i 4-0-premieren mod FC Midtjylland.

- Selvfølgelig går vi efter at vinde, men fokus skal være på vores eget spil og finde det samme tempo som mod FC Midtjylland. Gør vi det, er der også en mulighed for, at vi kan score et tidligt mål og dermed gøre det rigtig svært for VPS Vaasa, siger finske Teemu Pukki, der hos Betfair ligger til odds 13.00 på at score inden for kampens første 15 minutter.

- Jeg er angriber og vil altid gerne score mål, så ja, jeg scorer da gerne hurtigt, men holdets succes kommer før personlig succes, så jeg er helt ok med, at en anden scorer et tidligt mål. Det vigtigste er, at vi vinder og kvalificerer os til næste runde.

Du kan se kampen live på 6’eren. Husk at følge med i optakterne på Brøndby Indefra-appen.

Vil du være sikker på at være på plads, når Pukki og holdkammeraterne tørner ud i Alka Superligaen på Brøndby Stadion, kan du sikre dig et sæsonkort her.

Foto: Getty Images