18. JULI 2017 kl. 15:00
Brøndby IF byder Lasse Vigen Christensen velkommen

Sportsdirektør Troels Bech og midtbanespilleren Lasse Vigen Christensen har netop skrevet under på en 4-årig kontrakt, så den nu tidligere Fulham-spiller fremover repræsenterer Brøndby IF.

Og det er en glad Troels Bech, der har sat mange kræfter ind på at få underskriften i hus fra den danske U21-landsholdsanfører:

- Vi har i flere transfervinduer forsøgt at hente Lasse til klubben. Vi ser ham som en spiller, der kan løfte Brøndby IF yderligere og tilføre vores midtbane og trup endnu mere dynamik med sin løbevillighed og professionelle indstilling. 

- Han er en spiller, som har prøvet rigtig meget i en ung alder, og den erfaring tager han med sig til Brøndby IF. Han står for hårdt arbejde, og han sætter holdets succes før sin egen, og derfor ser vi ham som et rigtig godt match til de værdier, vi bygger på i Brøndby IF, lyder det fra sportsdirektøren, der tilføjer:

- Brøndby IF har jo altid været en attraktiv klub i Danmark at komme til som fodboldspiller, men vores nye, gamle spillestil har blot gjort interessen større. 

Lasse Vigen Christensen får nummer 21 og har første træning med truppen i dag.

Mukhtar, Fisker, Halimi, Vigen og dig? Køb et sæsonkort til Brøndby Stadion her?.