11. JULI 2017 kl. 10:45
Brøndby IF henter Filip Blazek

19-årige Filip Blazek fra Slovakiet har underskrevet en 3-årig kontrakt med Brøndby IF.

Midtbanetalentet var tidligere på sommeren til prøvetræning, og her gjorde han det godt nok til, at Alexander Zorniger og Troels Bech gerne ville have ham tilknyttet permanent. I dag underskrev Troels Bech og Filip Blazek så kontrakten for de kommende tre år.

Om den nye nummer 26 siger sportsdirektør Troels Bech til Brøndby Indefra:

- Filip er en uhyre talentfuld midtbanespiller - typisk en 6'er, og han har allerede spillet seniorfodbold i sin klub Senica. Han har den fordel, at han kan spille på vores U19-hold i de uger, hvor der ikke er spilletid til ham på seniorholdet, og det er en periode, vi må forvente at gå i møde.

Du kan se hele interviewet med Troels Bech på appen Brøndby Indefra, hvor sportsdirektøren også fortæller om Gustaf Nilssons lejeaftale med Silkeborg IF.

Du kan downloade Brøndby Indefra her.