26. JUNI 2017 kl. 12:00
Bech: Vi tror, at Besar Halimi har potentialet

I den seneste uges tid har midtbanespilleren Besar Halimi trænet med Brøndby IF’s Superligatrup, da sportsdirektør Troels Bech og cheftræner Alexander Zorniger ønskede at se den 22-årige landsholdspiller fra Kosovo an.

Besar Halimi, der til daglig spiller i den tyske Bundesliga-klub Mainz 05, har ifølge Troels Bech vist så gode takter i træningerne, at man er blevet enige med Mainz 05 om en et-årig lejekontrakt.
 
- For os som klub handler en prøvetræning om at se, om en mulig ny spiller kan bidrage til at løfte holdet. Besar har uden tvivl potentialet til at løfte os yderligere, men det kræver hårdt arbejde som alt andet her i livet, man ønsker at indfri. Besar har tidligere vist nogle åbenlyse stærke offensive kvaliteter, som han nu får chancen for at vise frem i Alka Superligaen. 
 
Besar Halimis lejekontrakt løber til udgangen af sæsonen 2017/2018.