15. JUNI 2017 kl. 12:32
Kom til træningskampen mod GFK og støt The Agger Foundation

På søndag skal Brøndby IF's spillere snørre kampstøvlerne for første gang i sæsonen 2017/18. Det er en træningskamp på udebane mod Glostrup FK, som Brøndby IF havde en lokalrivalisering med i tilbage i 1970'erne og starten af 80'erne.

Det glædelige gensyn med sjællandsserieklubben fungerer ikke kun som træningskamp for de to hold, det bliver samtidig et støttearrangement til fordel for Daniel Aggers velgørenhedsorganisation - The Agger Foundation - og samarbejdspartneren Red Barnet. Sammen er de ved at rejse penge til børn og unge på Vestegnen, der ikke har råd til at dyrke sport.

Det betyder blandt andet, at der til kampen vil være mulighed for at deltage i konkurrencer om bolde og trøjer med Brøndby-spillernes autografer og meget mere.

Der er kickoff på Glostrup Stadion kl. 13:30 på søndag den 18. juni.

Du kan købe billet til kampen her.

Foto: Getty Images