14. JUNI 2017 kl. 12:00
Spillerne er tilbage fra ferie

Spillerne har haft deres ferie, og onsdag stemplede størstedelen ind igen til en ny sæson. Ligesom sidste sæson kan de forvente at blive banket igennem, når de er i hænderne på Ahron Thode, den fysiske træner. 

Men det er også det eneste, de kan forvente - den amerikanske træner har nemlig et es eller to gemt i ærmet for at få spillerne i topform, inden den nye sæson begynder.

- Spillerne ved godt, hvad de kan forvente, men samtidig kan de godt regne med, at jeg vil overraske dem lidt. Det er bedst at holde dem lidt hen og sørge for, at de er lidt utilpasse, hvis man kan sige det sådan. På den måde kan jeg presse dem lidt mere, fortæller Ahron Thode, der havde planlagt en VO2 Max-test til de tilbagevendende spillere onsdag.

Du kan se Kevin Mensahs tur på løbebåndet i Brøndby Indefra-appen eller her.

- Det handler om at udfordre dem her i opstarten - både mentalt og fysisk. Det kan derfor være forskellige omgivelser eller anderledes atmosfære, end det de er vant til. Så jeg prøver at holde dem skarpe - det er egentlig det, opstarten handler meget om.

Spillere, der har været af sted med landsholdet, har fået forlænget ferie, og spillertruppen er derfor først fuldtallig i slutningen af juni. Resten kan se frem til to træningspas om dagen med Alexander Zorniger, Ahron Thode og resten af trænerteamet.

Du kan se træningstiderne for denne uge her.