9. JUNI 2017 kl. 10:25
Bech: En god mulighed for Viktor at prøve sig af på

Med fire pladser sat af til målmænd i Superliga-truppen, drager Viktor Anker på lejeophold til Næstved i resten af 2017. Netop hjemvendt fra Næstved er en anden ung Brøndby-målmand, Jacob Prytz, som spillede der i foråret, ligeledes på et lejeophold. Sportsdirektør Troels Bech forklarer her om udlejningen af de unge målmænd.

- Vi er glade for, at vi endnu engang kan sende en af vores unge målmænd til Næstved for at få værdifuld erfaring og seniorkampe under bæltet. Vi har bevidst valgt at have fire målmønd med i sammensætningen af vores Superliga-trup, da vi i Prytz og Anker har to unge og talentfulde målmænd, som vi håber på en dag kan tage springet op som første målmand i Superligaen.

- Om det lykkes eller ej er stadig alt for tidligt at sige, men både de og vi arbejder for det, og vi vil gerne give dem de bedste forudsætninger. Et lejeophold er derfor en god mulighed for dem for at udvikle deres spil og prøve sig af på seniorniveau. Det var netop derfor, vi i foråret lejede Prytz ud til Næstved, og nu er turen så kommet til Anker. 

- Vi er spændte på at se ham i aktion for Næstved i det næste halve år og følge den udvikling, et sådant ophold vil give ham. Vi glæder os også over, at vi nu har Prytz tilbage og skal se ham træne med Superliga-truppen, når de er tilbage fra sommerpausen. Ligesom de mange andre positioner på banen, handler det også på målmandspositionen om at se vores spillere udvikle sig og gøre fremskridt kontinuerligt. 

Med Viktor Anker udlejet til Næstved i resten af 2017, består Brøndby IF’s Alka Superliga-trup af Frederik Rønnow og Jacob Prytz, hvilket betyder, at der p.t. er en ledig målmandsposition i Superliga-truppen.

- Vi er p.t. på udkig efter en målmand til den ledige plads, der opstod, da Adam Kwarasey ønskede at returnere til Norge. Det skal være en målmand, der kan presse og udfordre Frederik Rønnow i den daglige træning, ligesom Adam var god til, lyder det fra Troels Bech.

Foto: Getty Images